TopFace Консилер Skin-Editor Concealer PT466 005 5,5 мл
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

TopFace Консилер Skin-Editor Concealer PT466 005 5,5 мл

TopFace Консилер Skin-Editor Concealer PT466 005 5,5 мл

280,00 ₴

280,00 ₴ Без НДС

Заретушировать мимические морщины и устранить темные круги под глазами вам поможет Topface Skin Editor Concealer – консилер для лица, который вы сможете купить по выгодной стоимости. Такая косметика наделит вас ощущением комфорта, поскольку кожа после нанесения консилера быстро увлажняется, выглядит более ухоженной и свежей. Консилер Skin Editor обладает насыщенной текстурой, придает поверхности лица натуральный тон и скрывает мелкие дефекты. Продается объемом 5,5 ml.

Консилер под глаза Skin Editor PT466 – цветовая палитра:

№01 - Ivory, слоновая кость, светлый тон.
№02 - Beige Natural, бежевый, теплый тон.
№03 - Light Beige, светлый бежевый, средний тон.
№04 - Rose Beige, розово-бежевый, холодный тон.
№05 - Natural, теплый бежевый, теплый тон.
№06 - Sunny Beige, легкий загар, теплый тон.
Консилер карандаш Topface Skin Editor Concealer обладает следующими достоинствами: насыщенной легкой текстурой, увлажняющим эффектом, защитой от морщин и доступной стоимостью.
TopFace
PT466 (005)
Новое
2 шт.

Повернення товару

Умови повернення
 
Згідно Закону України " Про захист прав споживачів " №1023-XII від 12.05.1991, парфумно-косметичні товари входять до переліку не продовольчих товарів належної якості, що не підлягають поверненню або обміну. При отриманні замовлення уважно оглядайте товар в присутності кур'єра, або представника служби доставки. Якщо Вам не подобається зовнішній вигляд або товар не відповідає параметрам замовлення, поверніть замовлення кур'єру, або через службу доставки не розкриваючи упаковку товару, ми обов'язково його замінимо. Претензії щодо зовнішнього вигляду товару приймаються тільки в момент доставки.

Згідно Закону України " Про захист прав споживачів ", Споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольняє його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути використаний їм за призначенням.

Товари, що не можуть бути повернені:

Як і в будь-якому правилі, в непростій справі повернення товару є винятки. Постановою Кабінету Міністрів України №172 від 19.03.1994 " Про реалізацію окремих положень Закону України " Про захист прав споживачів " затверджено Перелік товарів належної якості, що не підлягають обміну (поверненню). Крім продовольчих товарів, лікарських препаратів і засобів, предметів санітарної гігієни, в цьому переліку представлений повний список непродовольчих товарів, що не повертаються". До них відносяться:

  • - парфумно-косметичні вироби;
  • - зубні щітки;
  • - гребінці і масажні щітки;
  • - товари в аерозольній упаковці;
  • - інструменти для манікюру і педикюру;
chat Комментарии (0)