Ресницы LASH SECRET, черные, 16 линий (mix, 0,07, C, (5-8))
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ресницы LASH SECRET, черные, 16 линий (mix, 0,07, C, (5-8))

Ресницы LASH SECRET, черные, 16 линий (mix, 0,07, C, (5-8))

355,00 ₴

355,00 ₴ Без НДС

notifications_active Последние товары на складе
Ресницы Lash Secret изготовлены из качественного моноволокна, что обеспечивает их мягкость, эластичность и насыщенный цвет. Упаковка имеет стильный и удобный дизайн, облегчающий работу лэшмейкера. Во время носки ресницы Lash Secret не ломаются, не деформируются и не меняют свой цвет. При всем этом у ресниц отличная цена, что делает хорошее качество доступным.

Ресницы Lash Secret сочетают в себе самые необходимые характеристики, которые нужны лэшмейкеру. Они отличаются хорошей мягкостью и эластичностью. При этом реснички имеют насыщенный цвет от основания до кончика, поэтому помогают создать максимально эффектное наращивание.

Ресницы изготовлены из качественного моноволокна, которое способствует хорошей носке и удобной работе мастера. Большой выбор длин, толщин и изгибов позволяет создавать различные эффекты и подбирать наращивание под каждого клиента индивидуально.

И все эти преимущества вы получаете по очень привлекательной цене!

3142
Новое
1 Шт.

Повернення товару

Умови повернення
 
Згідно Закону України " Про захист прав споживачів " №1023-XII від 12.05.1991, парфумно-косметичні товари входять до переліку не продовольчих товарів належної якості, що не підлягають поверненню або обміну. При отриманні замовлення уважно оглядайте товар в присутності кур'єра, або представника служби доставки. Якщо Вам не подобається зовнішній вигляд або товар не відповідає параметрам замовлення, поверніть замовлення кур'єру, або через службу доставки не розкриваючи упаковку товару, ми обов'язково його замінимо. Претензії щодо зовнішнього вигляду товару приймаються тільки в момент доставки.

Згідно Закону України " Про захист прав споживачів ", Споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольняє його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути використаний їм за призначенням.

Товари, що не можуть бути повернені:

Як і в будь-якому правилі, в непростій справі повернення товару є винятки. Постановою Кабінету Міністрів України №172 від 19.03.1994 " Про реалізацію окремих положень Закону України " Про захист прав споживачів " затверджено Перелік товарів належної якості, що не підлягають обміну (поверненню). Крім продовольчих товарів, лікарських препаратів і засобів, предметів санітарної гігієни, в цьому переліку представлений повний список непродовольчих товарів, що не повертаються". До них відносяться:

  • - парфумно-косметичні вироби;
  • - зубні щітки;
  • - гребінці і масажні щітки;
  • - товари в аерозольній упаковці;
  • - інструменти для манікюру і педикюру;
chat Комментарии (0)