Фольга алюминиевая Panni Mlada 12 мкм 100 м
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Фольга алюминиевая Panni Mlada 12 мкм 100 м

Фольга алюминиевая Panni Mlada 12 мкм 100 м

210,00 ₴

210,00 ₴ Без НДС

Фольга алюминиевая Panni Mlada используется при работе с перманентными красителями на среднем и длинных волосах. Выпускается фольга в рулонах, что дает возможность разрезать на полоски необходимой длины. Фольга применяется для мелирования, секторного освещения, для создания эффектов и отливов, позволяет осуществлять использование сложных техник нанесения нескольких оттенков одновременно.

Преимущества использования:
Хорошо удерживает краску на волосах
Удобная в применении
Честный метраж - количество метров в рулоне соответствует количеству метров указанных на этикетке
20042870000
Новое
12 шт.

Повернення товару

Умови повернення
 
Згідно Закону України " Про захист прав споживачів " №1023-XII від 12.05.1991, парфумно-косметичні товари входять до переліку не продовольчих товарів належної якості, що не підлягають поверненню або обміну. При отриманні замовлення уважно оглядайте товар в присутності кур'єра, або представника служби доставки. Якщо Вам не подобається зовнішній вигляд або товар не відповідає параметрам замовлення, поверніть замовлення кур'єру, або через службу доставки не розкриваючи упаковку товару, ми обов'язково його замінимо. Претензії щодо зовнішнього вигляду товару приймаються тільки в момент доставки.

Згідно Закону України " Про захист прав споживачів ", Споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольняє його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути використаний їм за призначенням.

Товари, що не можуть бути повернені:

Як і в будь-якому правилі, в непростій справі повернення товару є винятки. Постановою Кабінету Міністрів України №172 від 19.03.1994 " Про реалізацію окремих положень Закону України " Про захист прав споживачів " затверджено Перелік товарів належної якості, що не підлягають обміну (поверненню). Крім продовольчих товарів, лікарських препаратів і засобів, предметів санітарної гігієни, в цьому переліку представлений повний список непродовольчих товарів, що не повертаються". До них відносяться:

  • - парфумно-косметичні вироби;
  • - зубні щітки;
  • - гребінці і масажні щітки;
  • - товари в аерозольній упаковці;
  • - інструменти для манікюру і педикюру;
chat Комментарии (0)