SPL 77801BS Маникюрный набор, Темная пудра
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

SPL 77801BS Маникюрный набор, Темная пудра

SPL 77801BS Маникюрный набор, Темная пудра

885,00 ₴

885,00 ₴ Без НДС

notifications_active Последние товары на складе
Характерные особенности:
элегантный футляр темного цвета;
острая заточка инструментов гарантирует эффективность обработки;
для изготовления изделий использовалась хирургическая сталь;
предварительная термическая закалка обеспечивает высокую прочность и износостойкость рабочих кромок – на протяжении 3-5 лет без необходимости перезаточки;
аксессуары с легкостью очищаются от загрязнений и остатков косметических средств.
можно дезинфицировать и стерилизовать.
77801BS
Новое
1 Шт.

Повернення товару

Умови повернення
 
Згідно Закону України " Про захист прав споживачів " №1023-XII від 12.05.1991, парфумно-косметичні товари входять до переліку не продовольчих товарів належної якості, що не підлягають поверненню або обміну. При отриманні замовлення уважно оглядайте товар в присутності кур'єра, або представника служби доставки. Якщо Вам не подобається зовнішній вигляд або товар не відповідає параметрам замовлення, поверніть замовлення кур'єру, або через службу доставки не розкриваючи упаковку товару, ми обов'язково його замінимо. Претензії щодо зовнішнього вигляду товару приймаються тільки в момент доставки.

Згідно Закону України " Про захист прав споживачів ", Споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольняє його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути використаний їм за призначенням.

Товари, що не можуть бути повернені:

Як і в будь-якому правилі, в непростій справі повернення товару є винятки. Постановою Кабінету Міністрів України №172 від 19.03.1994 " Про реалізацію окремих положень Закону України " Про захист прав споживачів " затверджено Перелік товарів належної якості, що не підлягають обміну (поверненню). Крім продовольчих товарів, лікарських препаратів і засобів, предметів санітарної гігієни, в цьому переліку представлений повний список непродовольчих товарів, що не повертаються". До них відносяться:

  • - парфумно-косметичні вироби;
  • - зубні щітки;
  • - гребінці і масажні щітки;
  • - товари в аерозольній упаковці;
  • - інструменти для манікюру і педикюру;
chat Комментарии (0)